Våra friskvårdsbehandlingar

Massage kroppenMed hjälp av stretchningar, tryck med händer, tummar, armbågar, knän och fötter får man en djupgående energimassage som löser upp blockeringar i meridianerna (energilinjerna). Det innebär att kroppen blir avslappnad, mjuk, behaglig och harmonisk. Känner du dig stel i kroppen, rygg, nacke, axlar och armar mm? Har du spänningshuvudvärk eller ryggbesvär? Är du stressad eller känner du dig i obalans? Kroppsmassage är en mycket effektiv behandlingsform för att motverka olika problem, också i förebyggande syfte.

Massage fotenThailändsk Fotmassage bygger på gammal kinesisk fotreflexologi, där områden på foten motsvarar organ och kroppsdelar. Massören jobbar både med fingrarna och en liten träpinne och genom att massera reflexpunkterna under fötterna påverkas inre organ, muskler och leder. Fötter och vader får en välgörande behandling vilket hjälper när man är trött och öm. Massagekrämen som används fungerar som en fotdeodorant och har även antiseptiska egenskaper. Fotmassage ger en välmående och avslappnande känsla i hela kroppen och hjälper till att motverka stress genom stimulering av nervsystemet och blodomloppet i hela kroppen. Känner du dig trött i fötterna efter en hel dag med mycket aktivitet , då passar denna behandlingsform mycket bra.

Massage ansikteAnsiktsbehandling. Vill du ha en ren och fäsch hud har vi denna kortare behandling. Rengöring, peeling, ånga och porrengöring, samt avkopplande massage av ansikte, hals, nacke och huvud. Slutligen lägger vi på en ansiktsmask och en avslutande creme. Slimmassage är en exklusiv uppfräschande bodyscrub helkroppspeeling med en mjukgörande kräm innehållande cocos, aprikos, kiwi och honung som är speciellt lämplig för torr hud och gör huden mjuk och sammetslen. Det ger omedelbart ett långvarigt resultat på celluliter och fettdepåer på mage, lår, höfter och sätet. Därefter avslutar vi med en djupvärkande cellulit massage. En riktigt lyxig kur med helhetskänsla.

Förutom thaimassage erbjuder vi även skönhetsvård, fotvård, manikyr, pedikyr och vaxning. Skönhet & hälsa mitt i Stockholm City.